28 Mart 2013 Perşembe

O'Reilly Media Ankara JUG Sponsorları Arasına Katıldı!

Ankara JUG olarak, grup üyelerine avantaj sağlayacak, grup üyelerinin gelişimine katkı da bulunacak çalışmalar yapmak için çaba sarfediyoruz. Bu amaçla dünya çapında bir çok firma ile sponsorluk görüşmeleri yapıyoruz. Bu görüşmelerimizden birisi daha sonuçlandı ve burada sizlerle paylaşmak istiyoruz.
 
Sizlere dünyanın en önde gelen teknik içerikli kitap yayıncılarından birisi olan O'Reilly Media'nın, Ankara JUG sponsorları arasına katıldığını bildirmekten büyük mutluluk duyuyoruz.

 
O'Reilly Media'nın grup üyelerimize sağlamış olduğu ayrıcalıklar şu şekildedir:
  1. Gözden geçirmek ve yorumlarınızı paylaşmak istediğiniz kitaplar için Gözden Geçirme Kopyası talebinde bulunabiliyoruz. Kitaplarla ilgili yorumlarınızı sitemizde veya dilediğiniz bir sitede yayınlayabiliyorsunuz. Taleplerinizi bize iletebilirsiniz.
  2. Basılı kitaplarda %40, elektronik kopyalarda %50 grubumuza özel indirimimiz bulunmaktadır. İndirim kodlarına ulaşabilmek için bizimle irtibata geçebilirsiniz. 
  3. Grubumuza özel hediye kitaplar ve ürünler O'Reilly tarafından sağlanacaktır.
Yukarıda bahsettiğimiz olanaklardan sadece Ankara JUG üyeleri faydalanabilmektedir. Ankara JUG'a üye olmak ücretsizdir. Sizde grubumuza kayıt olarak bu fırsatlardan yararlanabilirsiniz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder