7 Aralık 2012 Cuma

Ankara JUG Aralık 2012 Etkinliği

Ankara JUG Aralık etkinliği ile sizlerle!

Bu ayki toplantımız yine Bilkent Cyberpark Dr. Fikret Yücel Konferans Salonu'nda 20 Aralık 2012 - Perşembe günü saat 19:00'da gerçekleştirilecektir. Etkinliğimize aşağıdaki bağlantıyı kullanarak kaydınızı yaptırabilirsiniz.

Kayıt: Ankara JUG Aralık 2012 Etkinliği

Konuşmacı: Barış BAL - Scrum Turkey
Barış BAL, 2004 yılından bu yana IT, Savunma ve Telekom sektöründeki firmalarda yazılım mühendisi, analist, proje yöneticisi vb. bir çok pozisyonda görev almıştır. Bu firmaların Agile dönüşümlerinin sağlanması, Agile pratiklerin yerleşmesi konusunda da çalışmalar gerçekleştirmiştir. Professional Scrum Master (PSM) sertifikasına sahip olan eğitmenimiz, uygulamadan gelen tecrübelerini de kullanarak eğitimler vermekte, firmalara Agile dönüşümleri sırasında mentörlük yapmaktadır.

Çalışmalarına Agile Coach ve Eğitmen olarak devam etmekte olan Barış BAL, kurucusu olduğu Scrum Turkey platformunda güncel olarak makaleler yazmakta ve tecrübelerini paylaşmaktadır. Konuşmacımızın güncel çalışmaları aşağıdaki şekilde belirtilmiştir:
  • Scrum.org tarafından yayınlanmış Scrum Guide'ın onaylı Türkçe Çevirmeni
  • Scrum Gathering 2013 - Las Vegas Konferansı Makale Gözden Geçirme Takımı üyesi
  • Scrum Checklist Türkçe çevirmeni

Etkinlik Adı: Agile, Adaptasyon ve Dönüşüm
Geçmişi 10-15 sene öncesine dayanan, değeri yavaş yavaş anlaşılmış ve günümüzde gittikçe popülerleşmeye başlayan Agile terimi ve Agile Metodolojiler (özellikle Scrum) hakkında genel bilgi paylaşımında bulunulacak, organizasyonel ve kurumsal seviyede agile adaptasyon ve dönüşüm konularında bilgiler sunulacaktır.

Etkinliklerimizde katılımcılarımıza çeşitli hediyeler vereceğiz. Bu etkinliğimizin hediyeleri

Etkinliklerimiz sizlerle güzel ve keyifli, hepinizi bekliyoruz. Görüşmek üzere...

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder