27 Aralık 2012 Perşembe

Ankara JUG Ocak 2013 Etkinliği

Ankara JUG yeni yılda da sizlerle!

2012'nin sonunda hızlı bir giriş yaptık, 2013'ün ilk aylarında da hızımızı kesmeden etkinliklerimize devam ediyoruz. 2013 Ocak toplantımız her zamanki gibi Bilkent Cyberpark Dr. Fikret Yücel Konferans Salonu'nda 24 Ocak 2013 - Perşembe günü saat 19:00'da gerçekleştirilecektir. Etkinliğimize aşağıdaki bağlantıyı kullanarak kaydınızı yaptırabilirsiniz.

Konuşmacı: Murat Can ALPAY
2005 yılından beri profesyonel olarak JAVA ile çalışmaktadır. Bu süre zarfında, savunma sanayii, telekom, bankacılık ve hukuk sektörüne yönelik pek çok kurumsal projede yazılım mühendisi, iş analisti, eğitmen, danışman ve altyapı sorumlusu olarak çalışmıştır. Çalışmalarına yürütülen AB projelerinin koordinasyonu ve açık kaynak kodlu projeleriyle devam etmektedir.
 
Etkinlik Adı: HTML5; daha Flash bir web?
2014 yılının sonunda sonlandırılması beklenen  HTML standardının 5. sürümü çoktandır tarayıcılar tarafından destekleniyor. HTML5 ile gelen Canvas, Websockets ve diğer özelliklerle nasıl daha canlı, daha Flash uygulamalarına benzer, web uygulamaları geliştirebileceğimizi inceleyeceğiz.

Etkinliklerimizde katılımcılarımıza çeşitli hediyeler vereceğiz. Bu etkinliğimizin hediyeleri

Ayrıca grubumuz kurucularından Çağatay ÇİVİCİ, etkinlik sonrası gerçekleştirecek olduğumuz sohbet bölümünde ilk içeceklerimizi ısmarlıyor.

Etkinliklerimiz sizlerle güzel ve keyifli... Hem etkinlikliğimize, hem de etkinlik sonrası sohbetimize bekliyoruz. Görüşmek üzere...

3 yorum :

  1. Merhaba,

    Yurttan birileri böyle etkinlikleri düzenlediğinde bir başka seviniyorum. Ankara'da bir Java grubu kurulduğunu Ankara GTUG'tan öğrendim, çok da mutlu oldum.

    Bir önceki başlıkta önerilerinize açığız, demişsiniz, öyleyse aklımdan geçeni söyleyeyim dedim. Şahsen maddi imkanlardan ve zaman kısıtından ötürü Ankara'ya gelip gitmem kolay değil. Hiç gitmiyor değilim tabi. Acaba, diyorum, etkinlik sırasında en azından Google Hangout ile kenardan bir yerden yayın yapmak çok zor olur mu? Hem kenarda video kaydı olur, hem de sayısal ortamda da yaşayan bir hale bürünür grup. Bu konuda tanıtımı, yayımı, derlemeyi yapmak bize kalır.

    Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar, öncelikle teşekkürler. Bu isteği bir çok kişiden duymaya başladık. Değerlendireceğiz, teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Try this new app Easy Share Apk: which is most trending now.

    YanıtlaSil