2 Kasım 2015 Pazartesi

Hazelcast Kurucusu Talip Öztürk Ankara JUG Kasım Toplantısı'nda!

Ankara JUG 35. etkinliğinde çok özel bir konuk ile sizlerle! Bu etkinliğimizde Hazelcast kurucusu ve CTO'su Talip Öztürk bizlerle birlikte olacak. Kendisi, Hazelcast'in Silikon Vadisi hikayesini bizlere birinci ağızdan aktaracak. Bu benzersiz etkinliği kaçırmayın.


2015 Kasım toplantımız her zamanki gibi Bilkent Cyberpark'ta olacak. Ancak Dr. Fikret Yücel Konferans Salonu'nun tadilatta olması nedeniyle TTGV Kıvılcım Merkezi'nde, 6 Kasım 2015 - Cuma günü saat 19:00'da gerçekleştirilecektir. Etkinliğimize aşağıdaki bağlantıyı kullanarak kaydınızı yaptırabilirsiniz.


Konuşmacı: Talip Öztürk


Talip Öztürk is the founder & CTO of Hazelcast. He has been working with enterprise Java since 1999. He worked as a consultant at MIC (Virginia), developer at a start-up company, Syncline (Boston) and sales architect at Itochu Technologies (New York). In 2003, he got fascinated by Jini and developed an implementation of JavaSpaces. In 2008, his passion for distributed programming led him to develop Hazelcast. Before Hazelcast, Talip was the director of technology at Zaman Media Group (Istanbul). In his free time, he enjoys playing soccer.


Etkinlik Adı: Hazelcast - Silikon Vadisi Yolculuğu

Dünyaca tanınan bir girişim olan Hazelcast'in İstanbul'da başlayan ve Silikon Vadisi'nde devam eden hikayesinin anlatılacağı bu etkinlikte, teknik konularda da katılımcıların isteğine göre detaylara girilecektir.

Etkinliklerimizde katılımcılarımıza çeşitli hediyeler veriyoruz. Hediyelerimiz çekiliş ile verilecektir. Bu etkinliğimizin hediyeleri:
  • Etkinliklerimizin global sponsoru JetBrains tarafından katılımcı sayımıza göre ücretsiz lisans hediye edilecektir. Toplam 30+ kişinin katılması durumunda 2 adet JetBrains ürün lisansı, 50+ kişinin katılması durumunda 4 adet JetBrains ürün lisansı hediye edilecektir.
  • Etkinliklerimizin global sponsoru Manning tarafından 2 adet ücretsiz e-kitap hediye edilecektir.
Etkinlikte görüşmek üzere. 

Ankara JUG Eylül 2015 Etkinliği Gerçekleştirildi

Ankara JUG olarak 34. etkinliğimizi yine Bilkent Cyberpark Dr. Fikret Yücel Konferans Salonu'nda gerçekleştirdik. Bizlere HBase NoSQL Veritabanı konusundaki tecrübelerini aktaran Buğra Çakır'a teşekkür ediyoruz.

Etkinlik fotoğraflarının tamamına Facebook sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Bu etkinliğimizde bizleri yanlız bırakmayan 55 katılımcımız arasından şanslı olanlara çeşitli hediyeler kazandırdık. Hediye kazanan katılımcıları tebrik ediyor, sizleri de bu şansı yakalamaya davet ediyoruz.


Kasım etkinliğimizde görüşmek üzere.