30 Ocak 2015 Cuma

Ankara JUG Ocak 2015 Etkinliği Gerçekleştirildi

Ankara JUG olarak 26. etkinliğimizi yine Bilkent Cyberpark Dr. Fikret Yücel Konferans Salonu'nda gerçekleştirdik. Bizlere n11.com'un hikayesini anlatan, Yiğit Darçın'a teşekkür ediyoruz. 
 
 
Etkinlik fotoğraflarının tamamına Facebook sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Bu etkinliğimizde yine tarihi bir katılım oranı ile bizleri yanlız bırakmayan 100+ katılımcımız arasından şanslı olanlara çeşitli hediyeler kazandırdık. Hediye kazanan katılımcıları tebrik ediyor, sizleri de bu şansı yakalamaya davet ediyoruz.
 
 
Şubat etkinliğimizin detaylarını da çok yakın zamanda açıklayacağız.
Görüşmek üzere...
 

19 Ocak 2015 Pazartesi

Ankara JUG Ocak 2015 Etkinliği

Ankara JUG 26. etkinliği ile sizlerle! Bu etkinliğimizde n11.com ekibinden Yiğit Darçın bizlerle birlikte olacak. Kendisi bizlere alışverişin uğurlu adresi n11.com'un hikayesini aktaracak.
 

2015 Ocak toplantımız her zamanki gibi Bilkent Cyberpark Dr. Fikret Yücel Konferans Salonu'nda 29 Ocak 2014 - Perşembe günü saat 19:00'da gerçekleştirilecektir. Etkinliğimize aşağıdaki bağlantıyı kullanarak kaydınızı yaptırabilirsiniz.

 
Konuşmacı: Yiğit Darçın
Yiğit Darçın, 2005 yılında Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliğinden mezun olmuştur. Kurumsal şirketlerde çalıştıktan sonra 2009 yılında Prime Teknolojinin kurdu ve konusunda lider şirketlere   yurt içinde ve dışında yazılım danışmanlıkları yaptı. Türkiye'nin lider açık market e-ticaret sitesi n11.com'un yazılım projesini şirket olarak 7 ayda teslim ettikten sonra, n11.com içerisinde yazılım müdürü olarak çalışmaya başladı.
 
 
Etkinlik Adı: n11.com
n11.com, Türkiye'nin lider açık market e-ticaret sitesidir ve altyapısı tamamen sıfırdan 7 aylık bir süreçte tamamlanmıştır. Bu sunum 
  • 20 kişilik bir yazılım ekibinin projeyi 7 ayda nasıl teslim ettiği
  • Projeyi teslim ederken ve projenin devamında kullanılan metodoloji ve yazılım standartları
  • n11.com'un bugunkü teknik altyapısı, teknolojiler ve yazılım geliştirme süreçleri
  • n11.com yazılım ekibinde çalışma ortamı ve yazılım kültürü
konularını kapsayacaktır.

Etkinliklerimizde katılımcılarımıza çeşitli hediyeler veriyoruz. Hediyelerimiz çekiliş ile verilecektir. Bu etkinliğimizin hediyeleri:
  • n11.com'dan sürpriz hediyeler!
  • Etkinliklerimizin sponsoru Scrum Turkey tarafından 1 adet Scrum Turkey kupası hediye edilecektir.
  • Etkinliklerimizin sponsoru T2 Yazılım tarafından 1 adet T2 Yazılım kupası hediye edilecektir.
  • Etkinliklerimizin global sponsoru Atlassian tarafından 1 adet Atlassian ürün lisansı hediye edilecektir.
  • Etkinliklerimizin global sponsoru JetBrains tarafından katılımcı sayımıza göre ücretsiz lisans hediye edilecektir. Toplam 30+ kişinin katılması durumunda 1 adet JetBrains ürün lisansı, 50+ kişinin katılması durumunda 2 adet JetBrains ürün lisansı hediye edilecektir.
  • Etkinliklerimizin global sponsoru Manning tarafından 2 adet ücretsiz e-kitap hediye edilecektir.
Etkinlikte görüşmek üzere.