26 Ocak 2013 Cumartesi

Ocak Etkinliği Geri Bildirim Kapımız!

Ocak 2013 etkinliğimizde sizlerin geri bildirimlerini "Geri Bildirim Kapımız" ile topladık. Çok eğlenceli yorumlar aldık. Sonuçlar şu şekilde çıktı:
  • 5'in "Çok iyi", 1'in "Berbat" olduğu skala da yine hiç 1 almadık! Çok sevindik!
  • Bu sefer 2 ve 3 aldık! Kendimizi gözden geçirmeliyiz galiba!
  • Toplamda 8 tane yorum aldık, Çok teşekkürler :)!
 
Sizin yorumlarınız:
  • "Geolocation? Demo? Daha güzel olabilirdi"
  • "Bu sefer çok iyi olmadı. Sunumu dinlerken dikkatim dağıldı"
ve en çok hoşumuza giden
  • "Çok memnun oldum, gaza geldim" - Biz de çok memnun olduk, Teşekkürler :)! 
 
Katılan herkesin yorumlarını bekliyoruz. Yorumlarınız ve fikirleriniz için için teşekkürler...

Ankara JUG Ocak 2013 Etkinliği Gerçekleştirildi

Ankara JUG olarak üçüncü etkinliğimizi yine Bilkent Cyberpark Dr. Fikret Yücel Konferans Salonu'nda gerçekleştirdik. Katılımlarıyla bu sıcak ve interaktif ortamı sağlamamızda yardımcı olan herkese çok teşekkür ederiz.
 

 
Etkinlik fotoğraflarının tamamına Facebook sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Etkinlik esnasında da belirttiğimiz üzere bu grubu hep birlikte bir yerlere getireceğiz. Bu nedenle her türlü destek, öneri ve şikayetlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz. Bir sonraki etkinliğimizde görüşmek üzere...


Unutmadan belirtelim, etkinliklerimize sponsor olmak isterseniz bizimle irtibata geçebilirsiniz!

19 Ocak 2013 Cumartesi

Ankara JUG and GDG Ankara İşbirliği

Herkese Merhabalar,
 
Sizlerin katılımı ve ilgisiyle 4 ay gibi kısa zamanda güzel işler yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Hepinizin de bildiği gibi bir sonraki etkinliğimiz 24 Ocak 2012 Perşembe günü gerçekleştirilecek. Grubumuzun etkinliklerinin kalitesini arttırmak ve farklılaştırmak için de bir çok çalışmamız devam ediyor. Bu çalışmalarımızdan kısaca bahsetmek istiyoruz:
  • Aylık etkinliklerimize yeni sponsor arayışlarımız devam ediyor. Özellikle catering konusunda etkinliklerimize sponsor olabilecek firmalarla görüşmelerimiz sürüyor. Umuyoruz en kısa zamanda bu konuda sonuçlar alacağız.
  • Etkinlik çeşitlendirmek için çalışmalarımız sürüyor. Bu konudaki fikirlerimiz olgunlaştıkça sizlerin de görüşlerine sunacağız. Her konuda olduğu gibi özellikle bu konuda sizlerin fikirleri çok önemli, fikirlerinizi paylaşırsanız çok memnun olacağız.
  • Bir çok kişiden bu sıralar sıkça duyduğumuz bir istek var: Etkinliklerimizin video kayıtlarının hazırlanması. Açıkçası bu isteği gerçekleştirmeyi çok istiyoruz. Bu konuda bize yardımcı olabilecek gönüllü veya gönüllüler arıyoruz.
 
Bu çalışmalarımızın yanı sıra, ilgi alanlarımızla uyuşan ve karşılıklı olarak yarar sağlayabileceğimize inandığımız Ankara'daki diğer teknoloji gruplarıyla ortaklıklar kurma yolunda ilk adımımızı attık. Bu bağlamda GDG Ankara grubu ile işbirliğine gitme kararı aldık. Bu birlikteliğin hem bize, hem de GDG Ankara'ya çok yarar sağlayacağını düşünüyoruz. Hoşgeldiniz GDG Ankara!