12 Kasım 2012 Pazartesi

Ankara JUG Kasım 2012 Etkinliği

Ankara JUG ilk etkinliği ile sizlerle!

İlk toplantımız Bilkent Cyberpark Dr. Fikret Yücel Konferans Salonu'nda 22 Kasım 2012 - Perşembe günü saat 19:00'da gerçekleştirilecektir. Etkinliğimize aşağıdaki bağlantıyı kullanarak kaydınızı yaptırabilirsiniz.

Kayıt : Ankara JUG Kasım 2012 Etkinliği

Konuşmacı: Çağatay Çivici - Prime Teknoloji
Çağatay Çivici, JavaServer Faces teknolojisini tanımlayan Expert Group ekibinin üyesi, popüler JSF arayüz kütüphanesi PrimeFaces’in lideri ve açık kaynaklı JSF implementasyonu Apache MyFaces’in yönetim kurulu üyesidir. JavaOne, Jax, Jazoon, SpringOne, Con-Fess, JSFDays, JSFSummit ve çeşitli JUG organizasyonlarına konuşmacı olarak katılmıştır.

Çağatay Çivici, “The Definitive Guide to Apache MyFaces and Facelets” kitabının yazarı olmakla birlikte, yurtdışı tabanlı çeşitli JSF kitaplarına teknik yorumcu olarak katkıda bulunmuştur. JSF başta olmak üzere çeşitli Java EE konularında şu ana kadar yurtiçi ve yurtdışında 300’den fazla geliştiriciyi eğitmiştir.

Etkinlik Adı: PrimeFaces
PrimeFaces, JavaServer Faces icin gelistirllen ve dunya capinda populer olan zengin bir arayuz kutuphanesidir. Bu sunumda PrimeFaces Bilesenleri, Mobil, Ajax Push, Tema Destegi gibi modullerin yani sira PrimeFaces ekibinin gelistirdigi yeni jQuery javascript kutuphanesi PrimeUI'da tanitilacaktir.
Etkinliklerimizde katılımcılarımıza çeşitli hediyeler vereceğiz. Bu ilk etkinliğimizde, katılımcıların hepsine T2 Yazılım tarafından Scrum Planning Poker kartları hediye edilecektir. Ayrıca katılımcılarımız arasından yapacak olduğumuz çekilişle, şanslı katılımcılarımıza 1 adet Java kitabı ve 1 adet Oracle Academy Mug'ı hediye edeceğiz.

Etkinliklerimiz sizlerle güzel ve keyifli, hepinizi bekliyoruz. Görüşmek üzere...

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder